Takut pisang bbuah 2x

Hi, sy 2nd time pregnant tp yg 1st tu miscarriage. Ni yg 2nd time ni jd trauma pula sbb td ada kluar sikit brownish asal pg tandas. Lekas la bawa pg clinic scan2. Doc pula ckap xnpk masa scan tu 😞😞😞 risau jadinya.

4 Balas

Keluar brownish tu banyak ke sis? Saya pon risau benda sama jadi. Sama lah mcm sis alamani ni. Now saya baru tahu pregnant tapi tak scan lagi. Ari ari rasa mcm senggugut and ada brownish setompok tadi. Kita doa banyak banyak moga ada rezeki kita kali ni ye 🥰 inshaaAllah. Doakan saya juga

6mo ago

X banyak keluar sis, tp mrisaukan juga sbb 1st time dlu, start dgn brownish, lepas tu darah 😨 sbb doc ckap belum npk apa2 lg masa scan, sy ambil upt lg esoknya, masi positive lg, clear lines. hrap2 semua ok sja ya 😘

sy pun doktr kata xnmpk pape cuma dinding rahim nmpk tebal sedikit, dpt appt 3 minggu lagi utk scan❤️insyallah awak mesti nmpk waktu scan nnt🥰

awal lagi kot. tu yg tak nampak

Doc ada kasi duphaston?

6mo ago

tiada apa2 kna kasi 😳