SPOTTING WEEK8

Hi semua mommies. Nk tnya ada tk macam saya , pregnant 8w nk masuk 9. Tp 2/3 hri ni kluar spotting brownish. Dh pergi klinik dr tk ckp ape pulak dia scan ada nampak baby dn heartbeat. Soalan sy normal ke spotting brownish ni?

1 Balas

jangan buat kerja lasak. tu tanda nak gugur. first trimester tolong jaga betul-betul. saya pernah gugur, tanda awal keluar spotting brownish. semoga kandungan sis sihat.

1mo ago

sis. mcm mne kandungan sis. ok ke. sy tgah mengalami sama mcm sis sportting lendir wrna brown. dah scan smue dah nmpak denyut jntung tp still kne refer o&g jumaat ni.