COMPLETE MISCARRIAGE

Hi mommy smua.. sy nk share sesuatu.. siapa sgka kegembiraan sy untuk baby2021 akhirnya diakhiri dgn kesdihan penutup 2020. Sy dh complete miscarriage.. perasaan sedih tu tak dpt digambarkan..baby bru nk masuk 9weeks.. Kandungan yg kedua selepas anak pertama dh berumur 2 tahun 6 bulan.. masa dpt thu pregnant awal bulan 12.. Ya Allah.. bertapa gembiranya sy.. dh lama sy ttc nk dptkn anak kedua.. tpi sy tak de rezeki.. Allah thu apa yg terbaik.. sya redha.. Tapi sy rasa bersalah.. sy tak jaga kandungan baik2.. sy travel balik kg KL - Kedah.. lpas blik je kt rumah smula.. mlm tu dh rasa skit2.. esoknya ada brownish.. slama 3 hri.. smalam admit kn hospital.. Alhamdulillah harini dh boleh discharge.. Mommy2 kt luar sna jga kandungan baik2 ya..

1 Balas

Awak jangan cakap awak tak jaga kandungan baik baik. You did the best any one could. Awak sayang dia tapi mungkin Tuhan lebih sayangkan dia. Bersabar ya. Rehat dulu. Suatu hari nanti kalau dah ready, awak try lagi sekarang. Takyah rush.