PAD UNTUK CAESER

Hi mommy smua nak tanya.. Kalau caeser.. Pad apa yang sesuai ya? Kalau pakai adult diapers OK x?

6 Balas

Saya ceaser & pakai adult diaper. Senang sangat nak buka just cabut je. Tapi seksa sikit la time nak membongkok buka diaper tu.

5y ago

Nope. Tak ganggu. Bila baring bocor pun tak.

Saya pakai pad biasa yg overnight tu je.. Brand Intimate. Dh x heavy saya tukar pakai Maxi..

Xperience sy beranak czer pakai overnight jer dah ok.. dia dlm 3 atau 4 hr je heavy...

Biasa hospital akan bagi..lepas dh blh bngn dan jln tukar je pad sndr

Brand Poise regular sis. Senang nak urus

Pakai pad biasa pn okay la