Cucuk perancang dan beranak caeser

Assalamualaikum nak tanya kalau ambik depo kesan dia apa ya dan bila beranak caeser macam mana nak tau luka dalam betul2 sembuh..

1 Balas

sy czer & ambil perancang depo.. so far kalau tmpt czer dh rs selesa mksdnya dh ok luka di dalam..tp mmg kdg2 akan rs ngilu sikit even anak dh 1 thn+ ....ada yg ckp utk cek luka di dlm dh ok ke x boleh cek & scan di klinik swasta..tp sy xpenah try lg.. utk cucuk depo..stiap org xsama kesannya..mcm sy..1 cucuk sy haid & istihadah jgk smpai sbulan..2nd cucuk, 3rd cucuk dan sterusnya mcm dah stabil... org ckp cucuk depo bdn naik..ada yg kata xde gemuk pn amik depo..haha..tp bg sy..brt sy naik jgk..dlm 8-10kg.. sbb mmg bselera sgt mkn..xtau la sbb depo ke sbb pkp. 😅😂

3y ago

Thankyou awak. Tapi memang sebab depo kot lapar memanjang🤣🤣