scan berapa weeks

hi mommy semua,mommy semua scan berapa weeks ya baru nampak heartbeat baby?saya last scan masa 6weeks masih kantung je,skrg dah 7weeks..agak2 berapa weeks baru ada heartbeat baby ya?

19 Balas

saya time tu tak tahu berapa weeks sebab balik kg. lpps balik dri kg sy trus prgi konfirmkan kehamilan and dr decided nk buat scan. scan2 dah 9 weeks. dah nampak baby dah . aktif sangat . and dah ada jantung . skrg dh 11 weeks. tnggu 13 weeks utk scan kali kedua

2y ago

alhamdulillah sis..smoga dprmudahkn urusan ya