Hai semua.dulu mommy2 scan perut berapa weeks baru nampak baby ye.saya scan 7weeks nampak kantung je

Scan Kandungan 7 weeks

7 Balas

Kes mcm sy, 7w x nmpk, rupanya sbb sy 2 weeks behind which is bru 5w pregnant. So sis jgn risau, lagi 2-4 weeks repeat scan..confirm nmpk jantung n baby

1y ago

Nampak and baby ade jantung dah

nanti repeat scan 10weeks ya , insha Allah ada tu cuma dia kecil lagi skrg ni and pengiraan week pun tak semestinya tepat . jgn stress2 okay , jaga diri

1y ago

okey baik sis.. terima kasih 😊

saya rasa pon macam tu jugak sebab sebelum pregnant period tak teratur takut tak tepat kiraan weeks.....😊 terima kasih sis

sokay.. sbb 1st yg penting kedudukan kantung betul dlm rahim. nti next 2 -4 weeks insyaAllah akan nmpak 🙂

Ya sy pon kosong kantung je. 12 weeks baru sy decide utk pergi sekali lg dan buat NT scan nk tahu keadaan bayi

1y ago

sis sekarang berapa weeks.... semoga segala urusan dipermudahkan. semoga kandungan berkembang dengan baik dan sihat 🥰🥰 aamin

hi sis, sama nampak kantung je. alahan ada tak? saya takde alahan. saya risau 🥺

1y ago

thank you sis. semoga yg baik2 jgak utk awk 😊

normal 7w masih kantung. 9-10w kot baru nampak janin

1y ago

terima kasih sis😊