Babybump kecik

Hi mommy’s semuaaa. nak tanyaa kalau babybump 6 bulan still macam 3bulan ni, baby masa lahir nanti akan kurang berat ke? sayaa sedih betul bila orang tengok pasal babybump & siap cakap nanti lahir baby kecik. ni my first baby&orang dah kata itu ini about my baby 🥲🥲

14 Balas

perut saya sampai bersalin pon..orang tak percaya dah 40w.org kata 4 bulan.Hadoi..anak saya 2.9kg.Kawan sebelah tu, perut jauh besar dari saya..tapi anak dia 2.7kg ja..Last last dia yang gelak ja.nyesal kutuk saya.Hahha