Babybump kecik

Hi mommy’s semuaaa. nak tanyaa kalau babybump 6 bulan still macam 3bulan ni, baby masa lahir nanti akan kurang berat ke? sayaa sedih betul bila orang tengok pasal babybump & siap cakap nanti lahir baby kecik. ni my first baby&orang dah kata itu ini about my baby 🥲🥲

14 Balas

bby bump kecik ke bsr ke xksh asal mkn bby dlm perut sihat. jgn stress2 ye pikir psl tu.. sy ritu bby bump kcik jgk 41w pon nmpk cm baru 7bulan.. bby kluar 3.12kg .. brt bby xikut bsr mne bby bump kite..

2y ago

asalkan* bkn mkn ye ..typo