Jaundice baby

Hi mommy semua. Untuk mommy berdarah O +ve or -ve, ada tips or amalan tak time pregnant untuk elakkan baby lahir nanti dapat jaundice yg panjang? Saya berdarah O +ve, kedua2 anak sebelum nie mmg jaundice lama sgt. Thanks semua :)

8 Balas

hi mommy . sy bersalin bulan 4 tahun ni baby tkde kuning langsung , masa pregnant sy banyak minum air kelapa n lepas bersalin sy kerap susukan anak supaya anak kerap buang air kecil&besar. sy n baby pun darah O+ve