berat badan

Hi mommy semua.. Tolong sy mcm mana nak naikkan berat badan.. Sy baru 15 week.. Berat 54kg.. Turun 1kg.. Nurse bising.. Sy selalu muntah2 bila lepas mkn.. Kadang xde selera.. Dah minum susu 2 kali sehari.. Dah makan buah hari-2.. Mkn makanan seimbang.. Tapi tetap sama.. Tolong bagi pendapat.. Sy skrg makn ubat tahan muntah dari doktor,untuk bantu sy makan.. Tapi sama xde beza..

1 Balas

Cuba mkn bubur kcg hijau sis cmpur dgn labu kuning..kut2 sis buli telan n berat bdn sis naik..amen2