tolong saya bagaimana naik kan berat badan . masih trimesters 1

Assalamaulaikum kepada kkim Saya nak tanya macam mana cara naik berat badan Anak saya masih susu badan sepenuh nya .. Tapi bila saya makan banyak tetap begitu berat badan saya tetap menurun.. tapi saya mengandung 2 bulan .. Tolong saya ..saya risau lah jumpa nurse sama doktor.. Tolong saya ..

1 Balas

Minum x maternal milk? Last time I 1st trimester minum maternal milk 2 Kali sehari berat badan trus naik 2kg dlm sebulan. Masa check up Dr terus suruh I stop jgn minum sbb takut nanti berat badan naik byk sangat sampai baby pun overweight lol

5y ago

Ok. Thanks bagi info