mommy

Hi mommy semua .. sy nk tanya ada tak cara untuk kurang kan gula dalam darah kita , sbb hari tu sy check darah bacaan dah tinggi , ni bulan dpn sy nk kena minum air gula pulak , sy risau jugak takut bacaan lg tinggi , sy prenggy 25 week

1 Balas

Jgn mkn manis2 dear...manis pyumbang gdm..like coklat,susu dlm kotak,kek dan sbagai nya... minum susu pregnant pun tgk.kadar gula nya..anmum manis .tp enfamama ok ..

5y ago

Klo susu nespry instan tu ok ke? Sbb sy ada beli susu anmum stop sbb org kata xok. So klo nespray mcm ne ye sis