Bacaan gula

Ad tips x nk turun kan bacaan gula selepas minum air gula? Sbb result sy sblm minum 5.1. Misi ckp atas pagar. Risau lekat gdm😅

2 Balas

2 jam Lepas minum air gula berapa sis?? dia tgk after Tu.... sy lekat GDM 8.1.... tapi on diet control je.. selalu cek gula sendiri kat umah... Masih terkawal

4mo ago

Xtahu lg result slps 2 jam.

sblm minum tu yg atas pagar rasanya. mlm sblm tu puasa x?

4mo ago

Ya btl saya mmg kna buat bsp...ank slung pn sgkt gdm ... bacaan sblm 5.1 bacaan slps mnm 10.6 . Ni ank kdua pn sgkt ... alhamdulillah bcaan bsp saya cntik tiada pen merah, drh diambil slps 3bln mgndung pn alhamdulillah xsgkt walaupon xpuasa cuma msh kena kwalkan mkn mnm mns2 tu smua