menghitung hari

Hi mommy semua. 😚Sekadar berkongsi. Kandungan kedua sy dah msk 36w. Tapi kali ni saya ada GDM.. EDD spttnya 23 july. Tapi doc suruh admit ward 8july.. 9july kena bersalin(induce).. ada tips nak cepat bersalin before tarikh serah diri x? Haha. Hari2 saya naik tangga office tingkat 3 dgn hrpn boleh bersalin awal. Tips lain ada tak. Heee

menghitung hari
18 Balas

sy pown due 23july.. GDM on diet control.. doc sruh brsalin awl 37week kne admit induce.. dh xde tnda² lg nie isaw pulak..

4y ago

semoga urusan kta suma dpermudahkn... insaALLAH😊keep positif💪