Good Day Mommies

Hi mommy semua, saya nak tanya, saya pregnant da 5 weeks rasa nak makan manis & masin jer, tapi bila nak makan tu nak muntah balik dan saya ada gastric. boleh tak cadang makanan apa yang boleh bagi tekak ni rasa tak loya? makanan masam tak boleh masuk langsung ?

2 Balas

Hehe...bertabah la. Lain org lain tekaknya. Semua ikut baby nak apa. So layankan je. Ni la masa suami boleh tunjuk sayang tahap mana dia kat wife dia. Its not mengada tapi itula hakikatnya.

Bykkan minum jus buah 😊