Stretch Mark

Hi mommy semua, normal ke dah 6 bulan lebih tapi belum ada stretch mark dekat perut? Perut saya kapasiti besar ke 😂

27 Balas

Memang nak stretch mark ke sis? 😂 bersyukur sis tak ada. Macam saya 2 anak Alhamdulillah tak ada langsung stretch mark. Nurse2 cek siap puji tanya ada pakai apa2 ke. Mula2 pelik kenapa tiap kali checkup nurse lain2 mesti akan tanya pakai apa. Sebab tak pernah tengok stretch mark ni macam mana. Pastu masa warded nak bersalin ternampak stretch mark orang lain, terkejut betul tengok macamtu rupanya stretch mark syukur saya tak ada 😩

2y ago

😂 Dia tak minta, dia bertanya. Sis pakai losyen apa? Berat naik berapa kg preggy?