Stretch Mark

Hi mommy semua, normal ke dah 6 bulan lebih tapi belum ada stretch mark dekat perut? Perut saya kapasiti besar ke 😂

27 Balas

Elok la kalu takde stretch mark.. sy pon takde dh 8 bulan ni.. anak sulung pon tkde.. misi ckp kalu dr anak slung takde yg lain2 nati Tak kan ada dah.. wlpun perut sy besar yg kali kedua ni

2y ago

betul ke?, even perut besar pun mmg tak naik ea?, harapnya saya takda juga la.

alhamdulilah untung sis xde stretch marks sy dah mcm peta dunia da stretch marks sy. rajin² la sapu lotion @ minyak sapu kat perut tuk elak dpt stretch marks yer ☺️

Saya pon xada, alhamdulillah, memang mak saya pon 4 org anak, perut elok bersih je, xde kesan apa2, kakak saya anak 2 pon xde, sy hr2 tnya suami, dia ckp xde 😂

Kdg2 tgh perut besar memg xnampak stretch mark, nnti dah due perut dah kempis bru nmpk strect mark. Depends kulit. Apa2 pun sapu je krim kalau ada ☺️

Saya pun mula2 dah happy sebab stretch mark takde, sekali masuk 7 bulan naik sikit2 pastu masuk bulan 9 dah macam tembikai🤣

awk nak ada strech marks ke? 😅 dia start nampak trimester ketiga.. 7-9 bulan sikit2 akn nampak.. kena jaga dari awal

saya pun takda lagi, better takda dari ada. lagipun susah nak hilang. so doa je minta takda. takda nak jaga kan.

syukur awk tkde 😢 sy ada stretch mark.. guna lotion stretch marks je sbb nak hilangkan..tak sukaa

saya sampai 8 bulan takde stretch mark. sekali tibe 9 bulan amekau mcm harimau bintang😂

sama la saya pon takde strech mark..sebab my sis ckp kalau ada nk hilangkan susah..