stretch mark dekat payudara

Normal ka ada stretch mark di payudara? Kemerah merahan lg tu?. Selalu org dekat perut, sy dekat payudara. Tengo dekat cermin, terkejut sdri ada stretch mark dekat situu. Huhu #17weeks #1stBaby #BabyJun

10 Balas

huhu.. same la.. buruk rupenye.. tp org kate lps b'salin mt bleh hilang.. hrp2 sgt la. pki cocoa butter utk stretch marks dr awl pregnant, muncul gak n xhlg wlupn pki.. dh xtau nk bt cane.. last2 jd mls nk pki ape2.. pasrah jelah

Normal sis.. kita smala sy pun mcm tu jga gatal bila kena peluh.. tpi syukur skg da ok da bekas pn makin pudar n x gatal2 lg.. sy pkai gel aloevera beli kat mna2 mall pun ada sis bole try ☺️

Normal. Biasanya stretchmarks ketara pd perut & payudara masa kandungan masuk 24w. Jadi kemerah2an &gatal2. So, jgn terdedah kpd cuaca panas utk elak gatal

Sama laaa...tp sbb sy mmg ada bila berat turun...Tp la ni gatal yakmat...Suami soh letak losyen utk perut tu letak sekali kat payudara..Ok sikit

Normal...tapi org cakap lpas bsalin hilang ni pom dah jdi macam hitam2..tak sabar nk bsalin nk hilangkan smua termasuk lemak2 lebihan😂

Normal, saya pun sedang alami sekarang ni, first baby . Cuma x thu cara nak hilangkan ia .

4y ago

boleh try gune cocoa butter stretch mark punya .

Normal mommy.. Haritu dktr syor gna bio oil , cream strecth atau guna gel aloe vera

Redha je demi anak.. dah bersalin baru ikhtiar lain..

Normal, dekat mana mana pun boleh naik strechmark.

Normal