Stretch Mark

Hi mommy semua, normal ke dah 6 bulan lebih tapi belum ada stretch mark dekat perut? Perut saya kapasiti besar ke 😂

27 Balas

normal. saya pun alhamdulillah tak ada stretch mark. kalau boleh jangan mintak sis. kesan tu kekal tau. tak hilang. kulit jadi tak cantik. biar lah tak ada,daripada ada..sbb yg ada saya tengok teruk dia kena. kesian tak hilang..ada suami boleh terima. ada suami tak boleh nak terima perubahan tu..jadi jangan mintak ada parut tu.

2y ago

😂 dia tak minta pun sis. dia bertanya