Stretch Mark

Hi mommy semua, normal ke dah 6 bulan lebih tapi belum ada stretch mark dekat perut? Perut saya kapasiti besar ke 😂

27 Balas

biarlah x ada langsung dari ada ingat comel ke kulit perut bila ada.. sy bersepah strecth mark misi kk ckp parut tu kekal x hilang dia cuma bertukar jd putih² je line hitam tu.. awak rajin² sapu lh apa pun minyak zaitun ke losyen ke apa jgn bg kering kulit.. & yg penting jgn garu perut