Baby Muntah Selepas Menyusu..

Mommy semua nk tnya..bb sy bru 18d..mslh die lps die myusu kt bdn sy..lg 1 sy bg susu cmpur. (susu bdn dn susu fmula dpro 1) sbb sy mmg kkurangan susu bdn. Mcm2 dh mkn pil doc bg bykkn air susu pun xjd. dn mamon skli x mjdi juga.tipa kli die myusu wpon dh sdawa.. Die akn muntah balik semua nya.. Knpa ye??

2 Balas

Sama baby saya pun mcm ni. Then baby saya jnis yang sangat susah sendawa. kalau dia sendawa satu bonus bagi saya. saya rasa happy bila dpt dengar dia sendawa tp end up dia muntah juga susu.

4y ago

Die cmpur ke susu... Mksud sy susu bdn dn susu botol?