Keluar Cecair Coklat

Hi mommy semua. Nak tnya ad x sesiapa pernah kluar mcm ni. Warna coklat. Dia kluar kejap je. Lps tu xde dah.. Anyone?

Keluar Cecair Coklat
11 Balas

saya pun macam tu masa saya 6 week keluar darah saya bawa gi klinik pastu docter injek saya dan kasih saya ubat penguat kandungan dg acid folic .seminggu je ubat habis darah keluar lagi.saya tunggu seminggu dulu,sebab temu janji saya dg docter minggu hadapan.jadi selama seminggu darah keluar tapi tak banyak.yg k2 kali saya gi jumpa docter,docter kasih saya banda yg sama.hari isnin lepas ade keluar darah saya pun panik ubat pun da habis.tapi selasa dan sekarang rabu alhamdulillah darah tak keluar lagi.semoga janin kita tetap sihat dan kuat.

saya pn pernah sis mase 6weeks lendir coklat, tp sikit je dlm 2hari, pg hospital dr scan nmpk kantung je bby xde, dr cek laluan kt faraj xda tanda nk gugur, tp mmg rase sakit, sebab mungkin terlalu stres, terlalu penat boleh jd jgk sis, alhamdulillah saya dah 22weeks, jgn risau fikir baik² je😊

Saya pernah. Kalau terlalu sangat penat akan keluar cecair coklat macam ni. Saya punya 4 kali dah keluar. Pergi hospital, dr scan dan check laluan rahim dan bagi ubat antibiotic masuk ke vegina. Alhamdulillah takde keluar cecair coklat macam ni.

Seram nya tgk😭 better pegi hospital trs.. tringt plakkk kes sy dlu. Mcm ni la.. mse tu dah 12week lbh da. Keluar cecair wrna camni dlm kuantiti lbh kurg cmni... n sy pergi hosptl scan dktor cek just ad kantung... dlm smggu lbh lps tu sy gugur

4y ago

Sye 2minggu lebih baru gugur kuar semua..mkn ubt duphaston pun xboleh gak survive kantung pun kosong..isnin aritu genap 8week umur nya klu ikutkn tp xde rezeki,redha dgn ketentuannya 😭

Sama sya mcm ni la seminggu tp on/off jer dia kuar..alhamdullilah da stop da .. Mybe penat kot sbb tu bnda ni kuar..sya pun skg bykkn berehat jer .. Sok da masuk 2 bln..

sya pnah sis...mngkin trlmpau pnat..sbb sya jnis yg tk pndai dduk diam..rsau juga ..tpi sya bnyk kn rehat..lpas tu tk da kuar lg bnda cm tu..

sis pregnant berapa minggu dah ni?...p cpt2 jmpe doktor ok tgk keadaan baby cmne,walaupn drh dh berhenti...

Pernah.. Tp kjp je sbb masa tu letih dan byk pergerakan. Tp better pegi hospital check.

Saya pernah sist masa kandungan 6/8 weeks keluar banyak lepas tu takde.

Pegi hospital emergensi sis .