Jerawat badan

Hi mommy semua nak tanya saya sekarang dah 9 weeks 4 days, belakang badan banyak naik jerawat bintik2 merah, muka pun naik biji2, normal ke? Nanti semua ni akan hilang kan? Risau. Tak pernah belakang badan berjerawat. Muka pun jarang kecuali time period. Bila jadi mcmni insecure teruk, tambah2 suami tengok hmm

1 Balas

saya pun. saya pernah baca kt mana ntah, pregnant mum mmg mcm ni, lpas bersalin nti hilang. klau nk kurgkan, saya xtao lg.