Susu formula

Hi mommy semua . Nak tanya pendapat boleh? Baby saya da 8 bulan 2 hari fully bf .tp bila malam dia nak " ngempeng " sepanjang malam .suami kata jd manja sgt duk layan baby nk ngempeng . Pacifier mcm2 jenama dah beli tp 1 pun xmau .nak puting mak dia juga jd pacifier .tp sbnya nak ty .susu apa yg sesuai kalau da 8 bupan baru nak try susu formula ? Sb ada yang kata kene cari yg sesuai .takut cirit ,takut sembelit .ada cadangan brand susu apa yg okey ? Terima kasih 🥰

2 Balas

kalau dh biasa bf, kena cari susu yg jenis cair. boleh try morinaga, snow, s26, atau nan.

1y ago

terima kasih 🥰 cadangan nya.