susu yg sesuai utk baby sembelit

Salam mommies, nak tanya susu apa yg sesuai untuk baby yg Ade masalah sembelit ye? saya da try dutchbaby, dupro n Similac isomil tp x ok jgk. Btw baby saya bg susu bdn dgn susu formula#ingintahu #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

5 Balas

cuba sis try frisolac AR ataupom S26 gold ,anak sya pom msalah sembelit jgak.sya try n error susu dri murah dlu,alhamdulilah s26 gold sesuai dgn baby sya.

saya cuba lactogen langkah 1..alhamdulillah okay..

try frisolac AR. khas untuk bayi kembung sembelit.

try frisolac

S26 bagus

12mo ago

Dua2 pon okay. Ikut kepada awak. Saya try yg biasa dulu alhamdulillah kena dgn baby