hentakkan kuat di punggung

hi mommy’s semua, nak tanya kalau selalu terhentak di punggung boleh jejas kan baby dalam perut ke? sekarang saya 34w. lately ni since 32/33w suami kerap tertendang dipunggung dengan lutut dia time tidur. harini 34w 2 hari, lepas hentakkan baru perasan nadi baby laju sangat n kuat. dalam 5 minit juga baru okay balik.. baby terkejut ke ye? 😅

14 Balas

Letak bantal tengah2 antara you dgn suami sis. Kalau tak, tidur asing buat sementara waktu

1y ago

okay sis, thanks for response ☺️

Kena scan tngk sis, risau. boleh kita tau baby kita okey ke tidak. Insyallah x dak ap.

sis sedar tu sis lempang kepala dia sis . tidur elok2 sikit cakap kat dia 🤣

1y ago

bedungkan je dia tu 🤣

tidur asing