Baby suka mengeras ~

Since 34w rasanya baby lagi suka mengeras dari kick. Gerak sikit pastu suka mengeras. Nak kena usap2 baru dia tak mengeras. Macam kuat sangat tolak perut mak dia ni sampai timbul2 ? tu kira BRAXTON HICKS ke ? Tapi tak sakit pun. Ke perut dah sempit sangat ? ? #35w5d

2 Balas

kalau contraction datang kejap je tu braxton hicks, boleh jadi dia mengeras2 tu, saya pun camtu jugak,bila usap2 dia okay la kan 🤭

4y ago

Haah tu laa. Mengah sbb baby asyik mengeras je. Macam dah penuh sangat perut ni 🤣

Klu sis kalih2 dia hilang mkna contraction palsu tu

4y ago

Sy dah 38w. Baby seronok duduk dlm lagi 😁