baby terkejut

hi nak tanya. okay ke baby terkejut time tidur? dan selalu kalau saya nak tukar pampers dan buka baju nak mandikan dia dia macam mengeras dan terkejut lepastu menangis kuat sangat. saya risau dia kesejukan ke saya terkasar ke masa buka pampers or baju dia. risau saya #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

2 Balas

kalau bawah 3 bulan mmg normal. baby tak biasa dgn persekitaran luar rahim. byk benda dia akan terkejut. nangis sbb sejuk pun benda biasa. lepas dah 3 bulan akan makin ok

normal sis