Details scan

Hi mommy semua , nak tanya details scan seeloknya buat masa kandungan bape minggu ye & air kelapa seeloknya dah bole minum start kandungan bape minggu ? maap banyak bertanya ?

5 Balas

Hye sis! Haritu saya buat details scan pada 21 minggu. Doktor sarankan 20 weeks ke atas ye untuk details scan. Lepastu untuk air kelapa boleh minum start 7 bulan🥰

Hi. Doc selalu sarankan detail scan 20w keatas. Air kelapa boleh minum 8bulan keatas

19-20weeks boleh nampak details. Air kelapa 7m dah boleh minum or 8m 😊.

5y ago

Nti sis tya nurse kk. Ada details scan tak? Jika tak ada boleh buat di swasta

Doktor suggest 22 - 24 weeks..

7 bulan boleh start minum