Scan 6w6d tp xnmpk kantung & janin?

Hai smuanya.. klmrin sy scan utk 6w6d tp blm nampak kantung dan janin? ada ka ini normal atau ada tnda2 sbalikny.. utk bt msa ini sy tdk ada rsa skit apa2 pun.. #pleasehelp #seriusnanya #1stimemom

3 Balas

Sy Pon br scan smlm 6 mggu..tp scan kt perut xnmpk.pstu doc cek ikot bwh br nmpk..dah de kantung ngn janin cma blom nmpk jantung baby sbb kcik sgt lg

normal je ni sis..ade org 11 weeks pon x nmpk lagi kntung tpi bby ok je..insyaAllah,,moga dipermudahkn urusan

normal