Pregnant 2nd baby

Hi mommy semua. Boleh beri kata semngat dan kata kata positif tak. First baby saya baru masuk 6months, pagi cek upt naik double line. Tak tau nak rasa apa. Happy tapi sedih fikirkan anak first kecik lagi dah dapat adik 😔

2 Balas

Anggap je dia nk dpt kembar. So xde lah rs mcm dia dh besar n mak terabaikan dia. Tu yg bahaya sebenarnya bila terlebih layankan adik. Anggap je kembar sis…Allah bg ujian n rahmat pada 1 ms.

alhamdulillah rezeki awak tu jaga amanah Allah dengan baik terima dengan hati terbuka insyaallah.