double line

hi moms . saya cek sebelum due period ,lagi seminggu period and saya cek hasil dia double line .valid tak ni ? positif or negatif ?🥺 sorry baru first baby #pleasehelp #bantusharing #newborn

double line
13 Balas

Wah tahniah. Terangnya seminggu sblm due period. Adakah mungkin sis pregnant kembar? Saya pun pernah dpt double line sama terang sebelum due period. Tapi syg, saya dh gugur kembar 4. Kemudian cpt je Allah gantikan dgn yg baru skrg ni. Utk single pregnancy saya kena tunggu hampir sebulan baru dpt double line sama terang. Syukur alhamdulillah.

3y ago

Ha'a pengalaman. Amiin.

alhamdulillah3 tahniah ya awk byk rehat jgn buat keja berat taw. saya pun tanda2 macam awak. tapi sy cek time hari pertama sepatutnya sy period sbb selalunya period on time hehe. semoga awk dan baby sihat2 🤲

3y ago

aminn aminn thankyou sis🥺❤️

Tahniah Sis, sy dulu pon seminggu awal cek. double line . alhamdulillah. skrg dah 6 bulan. cek sbb rasa payudara tuh snsetif sgt2. pastu rasa kurang nak makan, mengidam, perut masuk angin.

3y ago

samaa sis .saya pun pyudara terasa kencang sgt tu lah tergerak hati nak cek .alhmdulillah double line🥺 .congrats siss semoga dipermudahkan bersalin nanti❤️

Sorry sis saya nak tanya, kalau sis boleh share apa yang sis tergerak hati nak cek sebab belum due period kan. Saya pun still menunggu for first baby🥲

3y ago

Aamiin.. ohh yeke alhamdulillah, thank you sis share. Congrats and take care..

Alhamdulillah.. congrats sis! I pun mcm u jugak dlu. Gigih cari UPT yg blue tu utk confirm preggy 😘 tc tau sis

3y ago

alhmdulillah thankyou .sis juga tc 🥺❤️

Tahniah sis, even belum smpai due period. Kalau dah preggy, xyah tggu over due period da tau☺️

3y ago

alhmdulillah thankyou sis🥰

samaa dengan saya..saya dlu check seminggu sblm period..skrg dah 23 weeks..alhamdulillah

3y ago

hehe tqq awak..in shaa Allah awk pun positif juga.. tahniah ya..semoga dipermudahkan segala urusan awk🥰🥰

𝚝𝚊𝚑𝚗𝚒𝚊𝚑 𝚜𝚒𝚜 𝚙𝚘𝚜𝚒𝚝𝚒𝚏 𝚝𝚞..☺

3y ago

alhmdulillah thnkyou sis🥺🥰

Dh terang benderang camni pun x reti tgk valid atau x ke 😅

3y ago

adoiii cakap elok elok lah kat dia, dia first baby. that’s why dia tanya

saya cek 2 hari sblm tarikh period. samar2. skrg da trimster k2 da

3y ago

alhmdulillah ,congrats momss .tcare sis🥰