hi mommy semua .. boleh bagi tips tak untuk hilang kan batuk slain dari ubat batuk yng doctors bagi .. satu botol ubat batuk dah abis .. Tp masih jugak batuk .. kekadang perut pun sakit sebab batuk tak henti²

hi mommy semua .. boleh bagi tips tak untuk hilang kan batuk slain dari ubat batuk yng doctors bagi .. satu botol ubat batuk dah abis .. Tp masih jugak batuk .. kekadang perut pun sakit sebab batuk tak henti² .. kesian bby dalam terbawa² batuk ??

28 Balas

Masa sya demam dlu i was 6months+ Sya batuk2 pg klinik tggu lg a week tak hilang jga.. last2 sya pg emergncy d hsptal tmpt sya bersalin gleneagles.. Dr yg attend sya call Dr tmpt sya brklinik dan dia sarankan ubat2 yg ngam utk sya sbb history pregnancy sya ada dekat dia so senang.. Doesnt costs u that much jga.. Lepastu balik dri gleneagles.. 4hri lepastu sya baik spnuhnya.. 😌 Sya skg klu sakit apa2 terus pg hospital pg emrgncy hospital swasta ya bukan kjaan.. Alhamdulillah so far smua okay.. 😊