baby gerak

Mommy semua bila dapat rasa baby gerak yea ? Rasa tak sabar pulak nak rasa gerakkan bby tu ? sy dah masuk 13 weeks ? jom share pengalaman

37 Balas

Sabar sis.. Hehe.. Saya 16w..gerakan pertama, dia tendang.. Tendang je.. Pastu lama2 baru rasa gerakan.. Pusing sana pusing sini..

Saya dah 5bulan baru rase baby gerak...mungkin sebab baby first lambat rasa..lagi2 time lapar lagi kuat dia gerak 😅

saya start rasa sikit2 masa 16w. masuk 25weeks dah rasa makin kuat. anak first mmg lambat sikit rasa baby gerak.

18week dh rasa gerak2 ... Memula slow je skrg makin lama makin kuat ... Kekdg tekejut time dia gerak tuu 😊

Sy 17mggu dh blh rasa pergerakan bby..lbh2 lg time lapar..makin kuat terasa..sabar ye sis..xlama lg blh rasa

Saya 16weeks dh start rse...skg dh 21weeks...kuat dh rse..kadang die tendang tu nampak perut bergerak🥰

16weeks .. lmbut ja geli2 lg ..skrg dah 22weeks makin kuat menndng ..kuat begerak sana sni x duduk diam

Masa 20w rasa sikit2. Bila dah 22w baru rasa dia aktif. Tu pun tak rasa sangat sbb perut tebal 😁

4y ago

Takpa nanti awk pulak rasa ye 🤗

Ank first lmbt skit rsa grkan nya.. Tpi ank scond 3bln lbh da rsa gerakan hlusnya

sy rsa baby gerak 18w, tpi x kuat la cuma sikit2 je bila kita peka dgan dia...