Barang baby shopee

Mommy semua beli barang bby kt shopee barang ape erk.Share sikit sis , nk cari juga

16 Balas

Beli barut, kain bedung, soft toys, tuam baby, minyak telon, nasal suction, nappy cream, breastfeed cover, breast milk pump, beg susu vcool, beg baby ke hospital merangkap buat ke babysitter nnt, set pantang, bengkung n batu tungku utk ibu dkt shopee. Baju baby beli kat aeon setiap first week ada diskaun utk mum's club card (free je apply). Husband beli botol susu baby avent, pampers n bottle warmer dkt shopee.