Checkup pregnant

hi mommy semua, anyway ada sesiapa tahu follow up checkup utk preggy mummy dkt klinik swasta berapa ye? & procedure mcm mana? incase taknak bukak buku pink dkt klinik kk

2 Balas

Sy check up di klinik swasta. Bgtau je nk bukak buku pink kt kaunter, nnt dr akn buat scan dan ujian air kencing semua. Sama mcm kt kk. Harga lebih kurg 200 kebawah dlm setiap check up

Sy bukak bku kat swasta bku biru, blik kg g kk kna tkar bku pink pulak, jd 2 bku preg sy😅