sedih & dalam masa yg sama excited sebab kembar ?

hi mommy semua! act saya umur 19 tahun & belum kahwin, tapi dah termengandung ? i know salah saya but saya nak jaga baby ni sampai dia lahir nanti, tadi pergi scan dgn mak then terkejut sangat rupanya kembar. family saya & bf takde pun genetik kembar tapi taktahu macam mana boleh dapat kembar. alhamdulillah mak saya excited & boleh terima sebab kembar but ayah belum lagi ? saya dgn bf plan nak nikah secepat mungkin tapi musim pkp ni tak boleh kahwin ? saya nak anak saya berbin/ binti kan nama bapaknya ?

3 Balas

wah sweet nya mak. macam ni la kita nak support dari family. bukan nak mengalakkan ya hubungan luar nikah , tapi ini la contoh keluarga yg kita nak. yang pasti bertaubat dan jangan ulangi kesilapan yg sama. apapun good luck adik!!! semoga dipermudahkn segala urusan dan baik kesihatan selalu. p/s yang saya baca banyak dalam asian parents tak boleh binkan nama bapa. (maaf kalau salah) lepastu boleh buat permohonan online nikah dan sekarang sesetengah negeri da benarkan nikah dengan jumlah org yg sikir

4y ago

alhamdulillah terima kasih kak, now ayah pun dah okay, semua tak sabar nak tunggu saya bersalin. parents saya pun sanggup tolong jagakan anak anak saya kalau saya dapat sambung belajar 🥺 saya bersyukur dapat family yang sangat supportive 🤲🏻

Hye adik... Tahniah pregnant kembar... Takpa adik... Jaga diri elok2... Jaga kandungan elok2... Jaga baby elok2... Bin@binti sapa itu tak penting... Mintak semua urusan mendatang dipermudahkan Allah...

4y ago

terima kasih kak. alhamdulillah so far semua urusan dipermudahkan, saya bersyukur sangat kak. skrg pun kandungan dah 6 bulan, harap dipermudahkan time bersalin nanti.

adik memang buat keputusan yang bijak sebab berani bagitau family, kawin atau tak tu belakang kira. sebab kalau sakit nanti mak jugalah yang akan jaga & rawat adik.