36weeks

Hi mommy sekaliann saya dh 36weeks n dokter cakap baby saya dh terturun, nervous pulak rasa nya ? siapa sini sama saya dah 36weeks ?

12 Balas

Sya pun klau xsilap 36 week pun baby daa trun tpi skarang daa 38 week 6 day blum mlahirkan lgi 😅, just brdoa and pjuk baby je la spaya kluar sblum due date tpi pape pun smoga mudah smua urusan baby dan para para ibu nanti amin

Saya 30mggu kepala baby dh d bawah dah. Mgkn sbb bnyk bjlan. Now msuk 33 mggu. Xsabar nak tengok baby. ☺☺

Sy 35 week 3 hari.. Nak masuk 36 week jugak.. 😊

Me too 36w... exticed dah ni nk jumpa ngn baby. 😊

5y ago

Saya due 26/11 ni hehe 😍❤

Same! 36weeks. alhamdulillah kepala baby dh kt bawah.

5y ago

Sama lah sis 😁 asyik nk terkencing n kluar air besar ja rasa

Saya pun 36 minggu ni..tggu senin depan checkup..huhu

5y ago

Saya rabu nanti ada jumpa dokter pakar untuk buat scan pembesaran baby

Semoga d prmudahkan time brsalin nanti 😊

Sama la kita !

Sy 36minggu 4hari

engage ke? sy masa 31week aritu da turun tp belum engage hihi . sy 35week skrg

5y ago

hihi tggu masa mungkin dah engage . mmg tunggu masa tu . haa tulah . mungkin sbb sy kuat berjalan , jogging semua . tu yg turun cpt