36weeks 3days

Ada tak ibu ibu dkt sini yg bru 36weeks tp perut dh rasa kebawah sgt dh ?

7 Balas

Sme 36week 3days..sakit dia Takk payah ckap laa..lgii2 bla nk bngon n jlan..celah kangkang rsa sakit cgtt..tpii sebelah Kiri je trasa sakitt..sebelah kanan Takk Rasa sakit ape ponn

4y ago

Sama sis.. start 30weeks dah rasa celah kangkang sebelah kiri tu sakit. Tak dapat nak buat apa2. Sakitnya boleh buat menangis. 😔

Saya. Mse mengndungla. Dr 36 mggu dh rse baby kat bawh tp bila tekan kat atas (bawah dada) masih rse penuh. Apparently baby saya pnjang 😂🥰

sama....sy pon 36w3d hr ni..perut mmg dh ke bwh...sbb bby dh masok laluan...ni dr smlm x leh tdo...sakit sgt pinggang nyer...perut x selesa

4y ago

kdg terasa...kdg x rasa

Klu sis dh brsalin...bby xnk duk lama2 dlm perut😊

Sama 🙋🏻‍♀️. On 37 weeks saya dah bersalin

4y ago

Eh sama 🤭

Me.... nak jalan pon sampai kengkang dah sis

Sy 34w prt dh trun..