UPT samar positif hamil ke ?

hello mommy sekalian, sy ttc dah 3 tahun , tak pernah dapat garis samar apalagi 2 garis . nk tanya macam ni dah positif ke ? msuk hari ni dah sminggu lewat period , start test upt 17/12 sangat samar , test 18-20/12 tiba2 takde garis dah , then smlm test ada lg and terang sikit samarny berbanding first test . perlu ke saya ke doktor atau tunggu lagi ?

UPT samar positif hamil ke ?
6 Balas

tggu lg smggu. if masih samar, trus je pergi scan. at least awak x risau plus dah lama ttc kan.

1y ago

baik , trima kasih ye