susu kering😢

hi mommy. sedihnya saya. susu saya makin sikit. anak 6 bulan. saya bekerja. saya pam juga kat tempat kerja setiap 2-3jam. malam saya direct feed dengan anak. boleh tolonh share tak mommy? macam mana nak ada susu balik

1 Balas

Sis boleh consult lactation counselor, cari kat fb atau tt. Sebenarnya semakin anak membesar, hormon penghasilam susu kita pun akan menurun. jadi kena jaga konsep demand & supply betul2 dan kena konsisten.