Susu terbaik

Mommy , Saya nak tanya saya ingat nak beli susu FORMULA UNTUK tambahkan menyusu dekat baby , Sebab baby saya sekarang kurang menyusu badan ? Doc dah marah sebab kurang berat , Baby bru 6 hari ? , Risaulah , susu formula apa yg baik untuk newborn

1 Balas

mindset mommy kne positive.. nk byk susu utk bby.. kerap bagi bby isap.. rajin minum air.. susu fm tu buat pilihan terakhir je.. cuba positive kn diri.. mula2 memang susu x byk.. nnti akn byk juga.. mula2 bagi bby isap, bila da x boleh nk cooperate, baru bgi fm.. tapi jgn biasa kn.. nnti bby lngsung xnk ssu badan.. bby ni pandai, nnti dye tau nngis lama2 nnti senang dpt susu fm, sedut senang.. 😅