sakit pinggang

hi mommy's saya na tanya saya da 35 minggu 5 hari dah sekarang.. sejak 4 hari lepas sampai hari ini...sakit pinggang saya tak hilang...kadang makin teruk...apa patut saya buat ya..saya sampai menangis tak tahan sakit...rasa macam menyucuk2x..kadang nak pergi toilet pun tak mampu na bangun sendiri...

1 Balas

kalau tak tahan better go to hospital.my nurse pun ada pesan kalau rasa sakit tak tahan terus pergi hospital.i hope everything is fine❤

5y ago

tapi memang i ta makan pun sebab i ada tanya org ...kalau makan ubt tu nanti bby kurg aktif ..jadi i risau ...