Sukar Bernafas

hi mommy saya 14 week tiba2 jadi susah bernafas & nafas pendek adakah normal , bila sapu minyak ok kejap and jadi balik 🥲

2 Balas

ye normal..sbb bby tngh nk mmbsr sya pn 13weeks..ddk lma pn ssk nfs..bring pn ssk nfs..tpi klau blh jngn spu mnyk apa2 kt prut...tkut bby trserap bhan2 bhya..

7mo ago

kt dada boleh..dulu sya pn cm sis suka spu mnyk kt prut sbb tk selesa..tpi doc mrh sya ..skrg mmpu mnta suami urut2 bdn utk kurngkn ssk nfs ngn skit prut