Hai Mommy All... I'm Pregnant 5 minggu 4hri Doa Kn Baby Dan Sa Baik2 Sja Ye Tq??...

Hi mommy Salam kenal dari saya ye...

5 Balas

Salam kenal sis.. Mudah-mudahan sis dan kandungan baik2 aja smpai mlahirkan nanti.. Sis sabah area mna?

5y ago

Owh eya ka 😁😁Sa kmpung kelatuan mdk tpi lma2 sd x blik sbah ne skrg sa di selangor sungai besi 😊kmu di kl sebalah mna.?

Tahniah mommy to be 😍 Semoga kandungan kita semua baik2 sahaja & dipermudahkan segala urusan ye.

5y ago

😍😍😉

Thniah 😘 sy 24 mggu doakn jgk

5y ago

Waa da 6 bln ye sis🤩.. Jga diri baik2 tau semoga semuanya urusan dipermudahkn sehingga bersalin take care ye😉😉

Ye puan 😊😊

Ya sis , salam kenal