set berpantang

Salam hi mommies, Set berpantang apa ye yg terbaik untuk mommy n baby ? Any suggestion. Tq

1 Balas

Im using shaklee postnatal set. All in So far my experience Takde sembelit langsung, and tak takut membuang walaupun koyak besar Luka jahitan in 2w sembuh Susu pekat dan banyak Anak lahir gebus Takde masalah pening2 or stress Bertenaga tak nampak pucat Try it mommy. Sure u will love it. Contact me www.wasap.my/+60163585235