sabun basuh baju

Dear mommies Nak tau mommies semua pki sabun apa basuh baju baby.. anak da start solid kena puree xbole hilang kalau basuh pakai sabun basuh baby. Any idea?

2 Balas

Macam saya, sebelum basuh dlm mesin basuh, saya berus tangan dulu baju tu. Saya basuh dengan sabun buku mandi fruitale dan berus tempat yang kotor. Lepas bilas semua baru basuh lagi sekali dekat mesin basuh guna pencuci baju baby.

Saya pun kkdg xblh hilng guna sbun bby, lepastu sy sental kt tmpt koto tu dgn sabun ketul biasa tu yg untuk badan tu