Brand Sabun Baju Baby

Assalam ibu2 semua. Nk survey la ibu2 pakai sabun basuh baju baby brand apa ya? Tq...

18 Balas

There’s ; - Anakku - K-mom - Pureen ABD - Pureen Hypoallergenic - Nappikleen - Pigeon Baby laundry detergent - Chomel baby detergent - Buds baby safe laundry detergent - TLC greens babes and kiddies laundry wash - Fiffy laundry detergent Hope this helps 😊 Take care

4y ago

Yes 😍 but it all depends on the mom actually.

saya pernah pakai pureen kiddi wash & abd, anakku, fiffy, tollyjoy.bg saya semua ok.wangi.. setakat baju kena susu tu ok saja guna mana2 brand.

Saya FTM. So saya tak sure lagi bab sabun2 ni. Saya main bantai je beli sabun pureen ABD tu . Dah habis ni nanti nak try sabun lain pulak 😅

Anakku sbb sini ada kedai anakku. Tp sy tak suka sbb ada pewangi, sy prefer xde bau.

Breeze yg putih tu. Ala lupa namanya. Rasanya breeze gentle on delicate skin. 😊

sabun abd 3800ml brand fiffy. sy beli masa offer rm35.. biasa rm38

pureen abd .wangi bau diaaa yang botol maroon tu

Pakai ni.. Wangi sangat2 🥰

Beli sabun kedai eco jek..jimat

Nappiclean