Baby suka diam

Hi mommy, now saya dah 37w nk masuk 38w. 1st pregnancy so tak ada pengalaman. Normal ke baby week skrg ni kurang gerak? Bnyak senyap je. Tapi kiraan 10kick tu always cukup on 6pm.

3 Balas

bagi sy normal,tp dlm sejam dua x gerak tu.cuba kejut baby tu.baring ngiring kiri atau kanan,slain tu cuba baring mcm biasa lpastu goyang2kan kaki nnti baby gerak.sy slalu buat mcm ni.

Normal awak.. Sy pon sama kena usik2 dia baru gerak..

Sama macam saya 😭 kkdg risau jugak .

2y ago

Sama lah, kadang risau ok ke tak kan. Kalau normal, ok2 faham. Thank you!